Skrevet: 28.des.2011 Klokken: 07:13

Nå sitter jeg her og skal straks legge meg. Selvom klokken kun er 10 så er jeg super trøtt. Sov over hos Breanna igår og vi var oppe til 4-5 haha :) Stakkar Joe og Jasmyn som måtte kjøre hjem på den tiden (veiene var isete og fulle av snø!) Uansett koste meg veldig, Bre er en av mine nærmeste venner her borte. 

Uansett, tilbake til det jeg egentlig skulle blogge om: Lisa kommer imorgen! Herregud er så excited har ikke ord. Skal bli deilig å ha en nordmann har og leke med. Hun skal være her helt til den 3. LYKKE :) Skrevet: 25.des.2011 Klokken: 21:31

Her i gården er det 25. desember som er jul, ikke 24. som det er hjemme i Norge. I dag våknet jeg oppt til herlig frokost og åpning av gaver (i pysjamasen!), var ikke så mange gaver på meg i år, men er veldig glad for de jeg fikk :) TUSEN TAKK for smykket mamma og pappa. Nå sitter jeg her og slapper av før vi skal spise lunsj og senere julemiddag ikveld, blir kalkun på meg i år. Og etter det skal vi kjøre rundt og se på alle julelysene, gleder meg! Liker virkelig amerikansk jul, selvom norsk alltid vil være best.

Merry Christmas!


Fikk denne luen og våttene fra sjefen min og mammas bestevennine i posten! Tusen takk, kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg kommer hvertfall ikke til å fryse i år. Har også en jakke som er samme merke og på en måte "hører" sammen. 66*North er definitivt en av mine favoritt merker! Skrevet: 24.des.2011 Klokken: 20:27

and I'm in America! Veldig rart å ikke være hjemme med familien idag, men jeg overlever. Fikk skypet med dem og det var veldig deilig å se dem alle igjen :) Men her lever jeg mitt eget lille liv, har hatt julefrokost og skal nå snart ut å gjøre resten av juleshoppingen før vi skal lage julemiddag! Blir kalkun på meg i år :) 

God jul alle sammen! Håper dere har hatt/har en flott dag. 


Julaften ifjor Skrevet: 22.des.2011 Klokken: 03:12

Idag har jeg vært veldig homesick. Vil så gjerne hjem å feire jul med familien min! Dette blir min første jul uten foreldrene mine og det er faktisk veldig hardt. Jeg trodde ikke det skulle være så hardt, men nå sitter jeg her og vil egentlig bare hjem. Jeg vil ikke hjem for å bli hjemme, jeg vil fly hjem, feire jul og nyttår og så dra tilbake. Har ikke hatt hjemlengsel i det hele tatt før nå, huff. Er utrolig glad for at Lisa kommer hit den 28! Blir veldig deilig å være med en nordmann, trenger det. I miss you mom and dad, so much! I'll always be your little girl and I'll always love you, and no matter how far away I am from you I always think to myself "I wish my parents were here right now." Åå.. for et sutreinnlegg! But I can't help it, må få lov til å være litt trist jeg og. Skrevet: 20.des.2011 Klokken: 19:44

Nå sitter jeg her 100 000 mil borte fra familien min og mine beste venner. Et helt verdens hav skiller oss og avstanden er faktisk uvirkelig stor. Vanligvis tenker jeg ikke noe spesielt på hvor stor avstanden faktisk er. Men idag stikker det litt. Det er 4 dager til jul, 4 dager til min første jul uten familien min. Jeg er ikke leimeg og føler for å gråte, men jeg skulle bare ønske jeg kunne vært hjemme på julaften med foreldrene mine, storebroren min og besteforeldrene mine. Det blir rart å ikke ha et juletre fullt av pakker med mitt navn på, middag rundt bordet som alltid tar alt for lang tid siden jeg er så utålmodig og vil åpne gaver og så gå å legge meg i min egen seng med verdens største smil om munnen. Selvom jeg er utrolig lykkelig over at jeg er her, er det vanskelig å være så langt borte fra alle mine kjære når det er høytiden for familie og venner. Å være borte fra dere alle får meg bare til å innse hvor utrolig heldig jeg er her som har dere i livet mitt. Thanks you being so special that you're worth to miss this much. Jeg er glad i dere.

Maria Mena: Home For Christmas


Skrevet: 19.des.2011 Klokken: 04:41

Dette har vært en fantastisk start på ferien! På fredag åpnet jeg en pakke fra Norge med norske goder som mine søte, kjære jenter sendte til meg. TUSEN TAKK, dere er best Siri og Maria. Senere dro jeg på et Christmasparty med Amy og alle vennene hennes, og etter det dro jeg til Austin og hungout. På lørdag var jeg med Autumn og gjorde vårt vanlige sprell ;) Og idag var jeg og så på et orkester ha et julespill or something. Har vært en veldig bra helg og imorgen er det FRI, noe som betyr at jeg kan sleep in. LML ATM!


Meg og min kjære rett i koppen mmm :)Skrevet: 15.des.2011 Klokken: 05:22

Nå sitter jeg her i stuen og stirrer på tvskjermen, noe jeg har gjort i absolutt hele dag. Siden jeg kom hjem fra skolen har jeg bare ligget her og vært daff, ELSKER dager som dette. Siden jeg mest sannsynlig er den lateste personen du kan finne på denne jord, var dette en perfekt onsdagskveld for meg. Sov også i 3 timer, så tror ikke jeg kommer til å få sove i natt.. woops? Kun to skoledager til det ENDELIG er ferie, cant wait :)

#peace

Overskriften er fra en gangstahshitrap sang som er stuck in my brain! Kommer til å være helt americanisized når det kommer til musikk, går kun i gangstahrapbrohiphopshiiiit (huff)
 Skrevet: 14.des.2011 Klokken: 04:49

Idag har jeg hatt en kjempe bra dag! Jeg er så lykkelig, sitter og smiler for megselv hele tiden. Nå er det kun 3 dager til ferie, blir utrolig deilig! Idag har jeg kun vært på skolen og etter det hadde jeg en photoshoot for Magazin coveret jeg lager i Photography klassen min, var super morsomt! Temaet mitt er "Candy cover" for Cosmopolitan og ble veldig fornøyd med bildene. Her er to av de:


Skrevet: 13.des.2011 Klokken: 06:25

Må innrømme at jeg har vært en utrolig dårlig blogger siden jeg kom hit, og det angrer jeg egentlig litt på. Men jeg skal virkelig prøve å blogge en del fra nå av, og det er egentlig kun for megselv at jeg vil gjøre det. Blir morsomt å se tilbake på. Så da kjører jeg på med nytt design og masse bloggspirit!

Jeg har det fantastisk bra for tiden. Har fått meg mange utrolige flotte venner, har verdens beste vertsmor. Plus stedet jeg bor er virkelig et perfekt sted å bo for en utvekslingsstudent! Jeg nyter hvert sekund, jeg vil absolutt ikke hjem igjen! Jeg dro fra Norge og hadde ett hjem, jeg drar tilbake til Norge og har to hjem. 

 
En lykkelig liten smurf.

hits