Skrevet: 20.sep.2011 Klokken: 14:21

Siden alarmen min var stilt to timer feil, så når jeg trodde klokken var kvart over 6, så var den visst kvart over 4. Så nå sitter jeg her lysvåken og påkledd klokken kvart over 5. HAHA, iq sa du? Men det gir meg jo tid til å blogge, så det er vel greit nok :) Vel, vet liksom ikke helt hva det er jeg skal blogge om? 

Vel, kan jo fortelle litt om hva som har skjedd den siste tiden. Vel, hverdagen min skal fra nå av bestå av trening på et treningsstudio kalt Alltime Fitness. Der skal jeg trene mandag, onsdag og fredag. På tirsdager og torsdager skal jeg begynne å trene det jentefotball lag! Det gleder jeg meg veldig til. Helgene består av tid med venner og kos. På fredag var jeg på min første date, haha. Det gikk ikke helt som planlagt, men var veldig koselig og han er en vendlig hyggelig gutt. På lørdag var jeg på en kirkedans, det var litt spesielt, men var også veldig koselig.

Når det kommer til karakterer vet jeg hvilke karakter jeg har i tre fag. Jeg var A i både advanced english, art og U.S history! Det er jo ikke så værst, hæ? :)

Også noe utrolig komisk som skjedde! Igår kom jeg på skolen iført toppen på bildet nedenfor, og siden den på en måte er litt "gjennomsiktig" så kom rektor og ba meg bytte topp. Han kom med den styggeste og største tskjorten dere kan tenke dere. Den måtte jeg da gå rundt med resten av dagen, hahaha! Litt for norsk for dette stedet kanskje? 

Skrevet: 14.sep.2011 Klokken: 01:08

Har lovt mange at jeg skal blogge, så her kommer første innlegg :) Har nå allerede vært her i 10 dager. De første tre dagene tilbrakte jeg i New York på softlanding camp. Det var utrolig morsomt og jeg møtte masse interessante og koselige mennesker. Vi hadde sightseeing først så shopping 2 av dagene. 

Så dro jeg dra videre til WA, altså Washington State. Det er her jeg bor, i en liten by kalt Ephrata. Det bor vel rundt 7-8000 mennesker her, og jeg er super fornøyd! Det er utrolig annerledes enn Norge, men jeg stor trives og tror nok jeg kommer til å ha et fantastisk år.

Jeg går på Soap Lake Middle/High School. Det er totalt ca 200 elever, 100 på High School. Trodde aldri jeg kom til å like meg, men det gjør jeg faktisk. Når du går på en så liten skole, så blir du faktisk godt kjent med folk utrolig fort, og det er ingen grupperinger osv. Jeg stortrives!

Og til slutt skal jeg nevne familien. Jeg bor hos The Stockings. Jeg har 4 små søsken. Azure som er 13 (fyller 14 om noen få dager, yeey!), Davis som er 12, Sienna som er 11 og Ison som er 6. De er alle utrolig søte (og irriterende) de behandler meg som et familie medlem allerede. Moren heter Connie og faren heter Daryl, de er utrolig hyggelige og jeg er kjempe fornøyd. Vi har også 2 hunder, en liten og en stor. Og jeg har faktisk dobbelt-plasement, noe som betyr at jeg bor med en annen utvekslingsstudent. Hun heter Danka og er fra Bosnia. Hun er utrolig søt og hyggelig, og det er veldig deilig å ha en å dele opplevelsen med :)

Skal prøve å bli flinkere å blogge, men kan ikke love noe - for det skjer noe hele tiden!

Lots of love from me

Til slutt slenger jeg bare med bilder


 Skrevet: 01.sep.2011 Klokken: 21:24

Det føles helt surrelistisk ut at jeg drar imorgen! Fikk jo vertsfamilien min for 12 timer siden. Klarer egentlig ikke helt å tro det, men nå drar jeg faktisk og kommer ikke hjem før sommeren kommer.
Jeg tenkte jeg skulle fortelle om familien:
Jeg skal bo hos familien Stocking. De består av faren Darryl, moren Connie og barna Azure, Davis, Sienna og Ison. Skal også bo med en utvekslingsstudent fra Bosnia som heter Donka (hun virker insane awesome btw!) De har også 2 hunder. Men før jeg drar til dem, skal jeg til New York - gleder meg vilt! 
Nå må jeg pakke ferdig, og oppdaterer bloggen så fort jeg har mulighet :-)

 

Peace!
 

hits