Skrevet: 15.feb.2012 Klokken: 19:40

Så ligger jeg her i sengen min da, syk som en liten dritt. Har følt meg dårlig helt siden lørdag. Kvalm, trøtt, vondt i hodet, vondt i halsen.. høres ut som om jeg begynner å få influensa, faen. Men jeg kan ikke få det og jeg nekter å bli syk siden jeg skal til Hawaii om 4 dager! Faenfittehelvette skal bare ligge i sengen hele dagen og ikke gjøre en dritt sånn at jeg er frisk imorgen. Det eneste kroppen min vil gjøre er å sove eller bare ligge der og kjede seg. Ikke orker jeg å gjøre noe, ikke klarer jeg å spise, og klarer heller ikke sitte på pcn så ekstremt lenge. Nei vet du hva, fuck my life. æsj. blæ. øh.

Uansett, livet har gått i fullfart i det siste noe det egentlig gjør hele tiden. Skjer noe sprell så og si hele tiden. Var jo valentines igår, jeg tilbrakte dagen med å se The Woman In Black (skrekkfilm hehe) og å ligge syk på soffaen sofaen sofean soffan? hvordan i helvette skriver man det(?). spennende. meget spennende. Uansett, har ikke energi eller ork til å blogge mer nå. Skal prøve å bli flinkere, wtf liksom, æsj. ja. negativ. blæ. uuuh. fml.

Føler meg litt sånn her i dag da.Skrevet: 02.feb.2012 Klokken: 03:29

Nå er det 5 måneder siden jeg reiste fra Norge og kom til USA. Halve oppholdet mitt her er nå over, og jeg kan så vidt tro det. Tiden går så utrolig fort, et sekund står du i NYC med flotte mennesker og det neste sekundet har du vært i USA i 5 måneder. Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor bittersøtt dette er. Jeg har møtt fantastiske mennesker jeg tilbringer masse tid med daglig, og jeg kan ikke en gang forestille meg og noen gang dra fra dem igjen. Jeg har bygget vennskap jeg verdsetter høyere enn megselv og som jeg vil beholde hele livet. Tanken på å dra fra disse menneskene er helt uvirkelig.

Heldigivs har jeg 5 måneder igjen i USA, og de skal virkelig nytes, hver eneste sekund. Jeg kan ikke beskrive hvor takknemmelig jeg er for at jeg er her og får oppleve alt jeg opplever. Jeg lever på en liten rosa sky med null bekymringer og vil aldri ned fra den igjen! Livet er kort og tiden går fort, husk å nyt hvert eneste lille sekund med menneskene som er viktige for deg, det gjør hvertfall jeg :-)

hits