Skrevet: 21.jan.2012 Klokken: 01:22

Igjen har jeg vært en fryktelig dårlig blogger. Skal prøve å dra megselv i nakkekinnet og bli bedre. Uansett i det siste har jeg tilbrakt mye tid med venner. Forrige helg var langhelg og på fredag var jeg med Mariah, sammen med Jake, Jon, Ben etc. hadde det veldig gøy (mer enn veldig gøy!). På lørdag var det girls night out med Autumn, Hannah og Morgen og kan kun si en ting: awesome. På søndag latet jeg meg hos en kompis og mandag ble tilbrakt til shopping med Amy. Travel helg? Ja. Morsom? Gjett om!

Resten av uken ble tilbrakt med Mariah på tirsdag og onsdag. Hun tok tattoovering! Herregud jeg er forelsket i den tattoveringen, den var rett og slett vakker. Gleder meg til jeg skal ta min, og ja mamma, det skal jeg. Desverre har jeg klart å bli syk, forskjølet, så lå hjemme på torsdag og syntes meget synd på megselv. Og idag hadde jeg planer om å dra den lille stumpen min til skolen, men gjett hva? Det var ikke skole idag! Hvorfor tenker nok du, og jo, det skal jeg fortelle deg: i USA har det noe som heter Snow day, altså de stenger skolen hvis de synes det er for mye snø. Pinglete? Å ja! Men deilig? Yesss.

Så nå har jeg langhelg igjen! Veldig, veldig deilig. Idag skal jeg shoppe litt ting til min nye IPHONE 4s! og så skal jeg på kino med Amy. Da har jeg ikke så veldig mye mer å skrive om så avslutter innlegget mitt her. Håper alle hjemme i Norge har det bra, så snakket vi igjen snart. Kyss og klem fra USA.


My new baby!Skrevet: 13.jan.2012 Klokken: 08:02

Ligger i sengen og burde egentlig sove, og skal gjøre det snart! Imorgen er det fredag og langhelg på meg (har ikke skole på mandag) hurra! Blir deilig, og har mye morro planlagt denne helgen så gleder meg veldig. :)


StoryofmylifeSkrevet: 10.jan.2012 Klokken: 01:56

Kom akkura hjem etter å ha fylt inn neglene og tatt sol (gjorde ikke dette igår, endte opp med å skype med bestevenninen min i 6(!!!) timer istedet). Er veldig sliten, men skal nå gjøre historie leksene mine. Dette er omtrent det eneste faget jeg har noe spesielt lekser i, men det suger uansett. Orker ikke gjøre historie, vil ikke.. men må. Jaja, jeg overlever nok! Imorgen skal jeg på basketballkamp igjen, yay, driver og blir skikkelig Amerikaner her :)


Random bilde av meg og mine to bestevenninner her nede, Autumn og Bre.
 Skrevet: 08.jan.2012 Klokken: 21:36

Prøver så godt jeg kan å komme inn i rutine igjen etter ferien, det har vært utrolig vanskelig. Selv om jeg ikke snudde døgnet mitt helt rundt, så har det blitt helt ødelagt uansett(?) sykt merkelig. Forrige uke hadde jeg vondt i hodet så og si hver dag, det var ikke gøy i det hele tatt. Sov igjennomsnitt 3 timer hver natt og levde på autopilot. 

Nå sitter jeg her og skal egentlig rydde rommet mitt som har vært bombet siden Lisa dro. Skal senere dra ned og fylle inn neglene mine og begynne å ta solarium (gjør meg klar for Hawaii i februar, kan ikke være helt vinterblek). Igår var jeg på kino med Charlotte, den ene tyskeutvekslingsstudenten på skolen min. Vi så The Devil Inside. Jeg var litt skuffet, den var ekkel og skummel, men slutten var kjempe dum og teit. Og på fredag var jeg på min første High School basketballkamp! Kjempe morsomt og annerledes :)

Kjøpte meg to par nye sko igår (beklager mamma, skal ikke kjøpe fler på en stund nå, lover)Skrevet: 07.jan.2012 Klokken: 00:34

Jeg tror jeg kan snakke for alle utvekslingsstudenter når det gjelder frykten for å bli "glemt". Og hvis jeg ikke kan snakke for alle, kan jeg iallefall snakke for megselv. Det er en utrolig ekkel følelse på mange nivåer. Du sitter her på den andre siden av jordkloden og lever i en helt annen tidssone, med helt nye rutiner, helt nye mennesker og helt nytt liv. For det meste har du the time of your life og stortrives til de grader. Du nyter livets glade dager og har ikke en eneste bekymring i verden. Eller jo, du har én: kommer de til å glemme meg? Og etter fulgt av denne tanken kommer disse: tenker de i det hele tatt på meg lenger? kommer ting til å være det samme når jeg kommer hjem? vil gutten jeg liker slutte å like meg fordi jeg er borte? 

Alle disse tankene du sitter og tenker er skremmende. For det er jo faktisk en realitet at de som betydde alt for deg når du dro, faktisk ikke bryr seg om deg lenger når du kommer hjem. Avstanden og tiden var for stor, dere klarer ikke lenger ha de morsomme samtalene dere pleide å ha, og minnene har rett og slett kun blitt til.. minner. Minner om ett vennskap som en gang betydde så mye, og nå ikke betyr noe lenger. Det er skummelt og tenke på, og ikke minst hardt.

Så er det den andre siden av historien. Når vi kommer tilbake, vil alle mine nye venner og mitt nye hjem, glemme meg? Vil jeg bare bli puttet i glemmeboken sekundet jeg er tilbake i Norge? Eller vil jeg være en av de utvekslingsstudentene de husker helt til den siste freshman'en på skolen graduates? Betydde jeg egentlig noe for de der nede? Vil de huske meg, savne meg, besøke meg, ville at jeg skal besøke dem? 

Det er så mange tanker som flyr gjennom hodet mitt. Og jeg kan innrømme at jeg har sittet og overanalysert alt for mange ting når jeg har ligget her i sengen alene på kvelden 100 000 mil borte fra mine beste venner og familie. Men så rister jeg på hodet og trekker på smilebåndet og tenker: herregud så heldig jeg er! Jeg får oppleve ting andre mennesker kun drømmer om. Jeg har møtt noen av de mest fantastiske menneskene dere kan tenke dere, fått meg venner fra alle steder i verden og jeg har vært så heldig at jeg har fått meg et ekstra hjem.

For sannheten er at jeg dro fra Norge med ett hjem, og jeg kommer til å dra hjem med to. Thats not being lucky, thats being blessed.Skrevet: 05.jan.2012 Klokken: 20:33

Nå ligger jeg her i sengen syk som en liten fugl. Hodet banker, nesen er tett som fy, hoster og føler meg fryktelig kvalm. Dro ikke på skolen idag og har ingen planer om å komme meg ut av sengen heller. Føler meg virkelig helt forferdelig, og skal snart legge meg ned å sove igjen (mens jeg ser på en film). Hater virkelig å være syk, er noe av det værste jeg vet! Men er jo ikke noe sjokker at jeg ble syk, har hatt problemer med å sove i det siste og jeg har følt at sykdommen har sniket seg inn. Har ikke noe annet å si enn FML. Ellers har jeg det bra! Lover.


Skrevet: 04.jan.2012 Klokken: 09:33

Har helt glemt bloggen i det siste! Fy Tonje, fy. Nå ligger jeg her i sengen og får ikke sove. Har virkelig problemer med søvnen fortiden, kjempe slitsomt og utmattende. Håper det ordner seg snart! Idag dro Lisa, det er virkelig tomt uten henne. Ble veldig vandt til det å snakke norsk hver dag, så blir rart å ikke gjøre det. Heldigvis bor Pernille kun 25 min unna, så skal ikke være noe problem å få snakket norsk innimellom. Idag startet skolen også igjen, var utrolig tungt og slitsom å være på skolen klokken 8 idag tidlig og kommer vel til å bli enda hardere morgen! Nå får jeg se å logge av facebook og skru av macen og prøve å få 6 timers søvn. God natt(god morgen?) klokken er jo over halv 10 i Norge nå.


Lisa and me

hits