Skrevet: 26.mar.2012 Klokken: 00:34

Hei! Long time, no see. Har vært fryktelig dårlig til å blogge, og jeg kommer heller ikke til å bli bedre. Tenkte bare å stoppe innom og si at jeg har det helt fantastisk og kunne ikke hatt det bedre! Jeg synes det er så ekkelt at alt snart er over, og jeg skal tilbake til Norge. Tanken får meg til å brekke meg og jeg blir kvalm, for jeg vil ikke tilbake til det virkelige livet. Jeg lever på en liten rosa sky her med null bekymringer og null ansvar, og jeg vil ikke at det skal noen sinne stoppe. Men, sånn er livet. Huff, dette var deprimerende - slenger med noen bilder for å vise at jeg har det flotters!


Snakkes igjen en eller annen gang :-)

 Skrevet: 15.feb.2012 Klokken: 19:40

Så ligger jeg her i sengen min da, syk som en liten dritt. Har følt meg dårlig helt siden lørdag. Kvalm, trøtt, vondt i hodet, vondt i halsen.. høres ut som om jeg begynner å få influensa, faen. Men jeg kan ikke få det og jeg nekter å bli syk siden jeg skal til Hawaii om 4 dager! Faenfittehelvette skal bare ligge i sengen hele dagen og ikke gjøre en dritt sånn at jeg er frisk imorgen. Det eneste kroppen min vil gjøre er å sove eller bare ligge der og kjede seg. Ikke orker jeg å gjøre noe, ikke klarer jeg å spise, og klarer heller ikke sitte på pcn så ekstremt lenge. Nei vet du hva, fuck my life. æsj. blæ. øh.

Uansett, livet har gått i fullfart i det siste noe det egentlig gjør hele tiden. Skjer noe sprell så og si hele tiden. Var jo valentines igår, jeg tilbrakte dagen med å se The Woman In Black (skrekkfilm hehe) og å ligge syk på soffaen sofaen sofean soffan? hvordan i helvette skriver man det(?). spennende. meget spennende. Uansett, har ikke energi eller ork til å blogge mer nå. Skal prøve å bli flinkere, wtf liksom, æsj. ja. negativ. blæ. uuuh. fml.

Føler meg litt sånn her i dag da.Skrevet: 02.feb.2012 Klokken: 03:29

Nå er det 5 måneder siden jeg reiste fra Norge og kom til USA. Halve oppholdet mitt her er nå over, og jeg kan så vidt tro det. Tiden går så utrolig fort, et sekund står du i NYC med flotte mennesker og det neste sekundet har du vært i USA i 5 måneder. Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor bittersøtt dette er. Jeg har møtt fantastiske mennesker jeg tilbringer masse tid med daglig, og jeg kan ikke en gang forestille meg og noen gang dra fra dem igjen. Jeg har bygget vennskap jeg verdsetter høyere enn megselv og som jeg vil beholde hele livet. Tanken på å dra fra disse menneskene er helt uvirkelig.

Heldigivs har jeg 5 måneder igjen i USA, og de skal virkelig nytes, hver eneste sekund. Jeg kan ikke beskrive hvor takknemmelig jeg er for at jeg er her og får oppleve alt jeg opplever. Jeg lever på en liten rosa sky med null bekymringer og vil aldri ned fra den igjen! Livet er kort og tiden går fort, husk å nyt hvert eneste lille sekund med menneskene som er viktige for deg, det gjør hvertfall jeg :-)Skrevet: 21.jan.2012 Klokken: 01:22

Igjen har jeg vært en fryktelig dårlig blogger. Skal prøve å dra megselv i nakkekinnet og bli bedre. Uansett i det siste har jeg tilbrakt mye tid med venner. Forrige helg var langhelg og på fredag var jeg med Mariah, sammen med Jake, Jon, Ben etc. hadde det veldig gøy (mer enn veldig gøy!). På lørdag var det girls night out med Autumn, Hannah og Morgen og kan kun si en ting: awesome. På søndag latet jeg meg hos en kompis og mandag ble tilbrakt til shopping med Amy. Travel helg? Ja. Morsom? Gjett om!

Resten av uken ble tilbrakt med Mariah på tirsdag og onsdag. Hun tok tattoovering! Herregud jeg er forelsket i den tattoveringen, den var rett og slett vakker. Gleder meg til jeg skal ta min, og ja mamma, det skal jeg. Desverre har jeg klart å bli syk, forskjølet, så lå hjemme på torsdag og syntes meget synd på megselv. Og idag hadde jeg planer om å dra den lille stumpen min til skolen, men gjett hva? Det var ikke skole idag! Hvorfor tenker nok du, og jo, det skal jeg fortelle deg: i USA har det noe som heter Snow day, altså de stenger skolen hvis de synes det er for mye snø. Pinglete? Å ja! Men deilig? Yesss.

Så nå har jeg langhelg igjen! Veldig, veldig deilig. Idag skal jeg shoppe litt ting til min nye IPHONE 4s! og så skal jeg på kino med Amy. Da har jeg ikke så veldig mye mer å skrive om så avslutter innlegget mitt her. Håper alle hjemme i Norge har det bra, så snakket vi igjen snart. Kyss og klem fra USA.


My new baby!Skrevet: 13.jan.2012 Klokken: 08:02

Ligger i sengen og burde egentlig sove, og skal gjøre det snart! Imorgen er det fredag og langhelg på meg (har ikke skole på mandag) hurra! Blir deilig, og har mye morro planlagt denne helgen så gleder meg veldig. :)


StoryofmylifeSkrevet: 10.jan.2012 Klokken: 01:56

Kom akkura hjem etter å ha fylt inn neglene og tatt sol (gjorde ikke dette igår, endte opp med å skype med bestevenninen min i 6(!!!) timer istedet). Er veldig sliten, men skal nå gjøre historie leksene mine. Dette er omtrent det eneste faget jeg har noe spesielt lekser i, men det suger uansett. Orker ikke gjøre historie, vil ikke.. men må. Jaja, jeg overlever nok! Imorgen skal jeg på basketballkamp igjen, yay, driver og blir skikkelig Amerikaner her :)


Random bilde av meg og mine to bestevenninner her nede, Autumn og Bre.
 Skrevet: 08.jan.2012 Klokken: 21:36

Prøver så godt jeg kan å komme inn i rutine igjen etter ferien, det har vært utrolig vanskelig. Selv om jeg ikke snudde døgnet mitt helt rundt, så har det blitt helt ødelagt uansett(?) sykt merkelig. Forrige uke hadde jeg vondt i hodet så og si hver dag, det var ikke gøy i det hele tatt. Sov igjennomsnitt 3 timer hver natt og levde på autopilot. 

Nå sitter jeg her og skal egentlig rydde rommet mitt som har vært bombet siden Lisa dro. Skal senere dra ned og fylle inn neglene mine og begynne å ta solarium (gjør meg klar for Hawaii i februar, kan ikke være helt vinterblek). Igår var jeg på kino med Charlotte, den ene tyskeutvekslingsstudenten på skolen min. Vi så The Devil Inside. Jeg var litt skuffet, den var ekkel og skummel, men slutten var kjempe dum og teit. Og på fredag var jeg på min første High School basketballkamp! Kjempe morsomt og annerledes :)

Kjøpte meg to par nye sko igår (beklager mamma, skal ikke kjøpe fler på en stund nå, lover)Skrevet: 07.jan.2012 Klokken: 00:34

Jeg tror jeg kan snakke for alle utvekslingsstudenter når det gjelder frykten for å bli "glemt". Og hvis jeg ikke kan snakke for alle, kan jeg iallefall snakke for megselv. Det er en utrolig ekkel følelse på mange nivåer. Du sitter her på den andre siden av jordkloden og lever i en helt annen tidssone, med helt nye rutiner, helt nye mennesker og helt nytt liv. For det meste har du the time of your life og stortrives til de grader. Du nyter livets glade dager og har ikke en eneste bekymring i verden. Eller jo, du har én: kommer de til å glemme meg? Og etter fulgt av denne tanken kommer disse: tenker de i det hele tatt på meg lenger? kommer ting til å være det samme når jeg kommer hjem? vil gutten jeg liker slutte å like meg fordi jeg er borte? 

Alle disse tankene du sitter og tenker er skremmende. For det er jo faktisk en realitet at de som betydde alt for deg når du dro, faktisk ikke bryr seg om deg lenger når du kommer hjem. Avstanden og tiden var for stor, dere klarer ikke lenger ha de morsomme samtalene dere pleide å ha, og minnene har rett og slett kun blitt til.. minner. Minner om ett vennskap som en gang betydde så mye, og nå ikke betyr noe lenger. Det er skummelt og tenke på, og ikke minst hardt.

Så er det den andre siden av historien. Når vi kommer tilbake, vil alle mine nye venner og mitt nye hjem, glemme meg? Vil jeg bare bli puttet i glemmeboken sekundet jeg er tilbake i Norge? Eller vil jeg være en av de utvekslingsstudentene de husker helt til den siste freshman'en på skolen graduates? Betydde jeg egentlig noe for de der nede? Vil de huske meg, savne meg, besøke meg, ville at jeg skal besøke dem? 

Det er så mange tanker som flyr gjennom hodet mitt. Og jeg kan innrømme at jeg har sittet og overanalysert alt for mange ting når jeg har ligget her i sengen alene på kvelden 100 000 mil borte fra mine beste venner og familie. Men så rister jeg på hodet og trekker på smilebåndet og tenker: herregud så heldig jeg er! Jeg får oppleve ting andre mennesker kun drømmer om. Jeg har møtt noen av de mest fantastiske menneskene dere kan tenke dere, fått meg venner fra alle steder i verden og jeg har vært så heldig at jeg har fått meg et ekstra hjem.

For sannheten er at jeg dro fra Norge med ett hjem, og jeg kommer til å dra hjem med to. Thats not being lucky, thats being blessed.Skrevet: 05.jan.2012 Klokken: 20:33

Nå ligger jeg her i sengen syk som en liten fugl. Hodet banker, nesen er tett som fy, hoster og føler meg fryktelig kvalm. Dro ikke på skolen idag og har ingen planer om å komme meg ut av sengen heller. Føler meg virkelig helt forferdelig, og skal snart legge meg ned å sove igjen (mens jeg ser på en film). Hater virkelig å være syk, er noe av det værste jeg vet! Men er jo ikke noe sjokker at jeg ble syk, har hatt problemer med å sove i det siste og jeg har følt at sykdommen har sniket seg inn. Har ikke noe annet å si enn FML. Ellers har jeg det bra! Lover.


Skrevet: 04.jan.2012 Klokken: 09:33

Har helt glemt bloggen i det siste! Fy Tonje, fy. Nå ligger jeg her i sengen og får ikke sove. Har virkelig problemer med søvnen fortiden, kjempe slitsomt og utmattende. Håper det ordner seg snart! Idag dro Lisa, det er virkelig tomt uten henne. Ble veldig vandt til det å snakke norsk hver dag, så blir rart å ikke gjøre det. Heldigvis bor Pernille kun 25 min unna, så skal ikke være noe problem å få snakket norsk innimellom. Idag startet skolen også igjen, var utrolig tungt og slitsom å være på skolen klokken 8 idag tidlig og kommer vel til å bli enda hardere morgen! Nå får jeg se å logge av facebook og skru av macen og prøve å få 6 timers søvn. God natt(god morgen?) klokken er jo over halv 10 i Norge nå.


Lisa and meSkrevet: 28.des.2011 Klokken: 07:13

Nå sitter jeg her og skal straks legge meg. Selvom klokken kun er 10 så er jeg super trøtt. Sov over hos Breanna igår og vi var oppe til 4-5 haha :) Stakkar Joe og Jasmyn som måtte kjøre hjem på den tiden (veiene var isete og fulle av snø!) Uansett koste meg veldig, Bre er en av mine nærmeste venner her borte. 

Uansett, tilbake til det jeg egentlig skulle blogge om: Lisa kommer imorgen! Herregud er så excited har ikke ord. Skal bli deilig å ha en nordmann har og leke med. Hun skal være her helt til den 3. LYKKE :) Skrevet: 25.des.2011 Klokken: 21:31

Her i gården er det 25. desember som er jul, ikke 24. som det er hjemme i Norge. I dag våknet jeg oppt til herlig frokost og åpning av gaver (i pysjamasen!), var ikke så mange gaver på meg i år, men er veldig glad for de jeg fikk :) TUSEN TAKK for smykket mamma og pappa. Nå sitter jeg her og slapper av før vi skal spise lunsj og senere julemiddag ikveld, blir kalkun på meg i år. Og etter det skal vi kjøre rundt og se på alle julelysene, gleder meg! Liker virkelig amerikansk jul, selvom norsk alltid vil være best.

Merry Christmas!


Fikk denne luen og våttene fra sjefen min og mammas bestevennine i posten! Tusen takk, kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg kommer hvertfall ikke til å fryse i år. Har også en jakke som er samme merke og på en måte "hører" sammen. 66*North er definitivt en av mine favoritt merker! Skrevet: 24.des.2011 Klokken: 20:27

and I'm in America! Veldig rart å ikke være hjemme med familien idag, men jeg overlever. Fikk skypet med dem og det var veldig deilig å se dem alle igjen :) Men her lever jeg mitt eget lille liv, har hatt julefrokost og skal nå snart ut å gjøre resten av juleshoppingen før vi skal lage julemiddag! Blir kalkun på meg i år :) 

God jul alle sammen! Håper dere har hatt/har en flott dag. 


Julaften ifjor Skrevet: 22.des.2011 Klokken: 03:12

Idag har jeg vært veldig homesick. Vil så gjerne hjem å feire jul med familien min! Dette blir min første jul uten foreldrene mine og det er faktisk veldig hardt. Jeg trodde ikke det skulle være så hardt, men nå sitter jeg her og vil egentlig bare hjem. Jeg vil ikke hjem for å bli hjemme, jeg vil fly hjem, feire jul og nyttår og så dra tilbake. Har ikke hatt hjemlengsel i det hele tatt før nå, huff. Er utrolig glad for at Lisa kommer hit den 28! Blir veldig deilig å være med en nordmann, trenger det. I miss you mom and dad, so much! I'll always be your little girl and I'll always love you, and no matter how far away I am from you I always think to myself "I wish my parents were here right now." Åå.. for et sutreinnlegg! But I can't help it, må få lov til å være litt trist jeg og. Skrevet: 20.des.2011 Klokken: 19:44

Nå sitter jeg her 100 000 mil borte fra familien min og mine beste venner. Et helt verdens hav skiller oss og avstanden er faktisk uvirkelig stor. Vanligvis tenker jeg ikke noe spesielt på hvor stor avstanden faktisk er. Men idag stikker det litt. Det er 4 dager til jul, 4 dager til min første jul uten familien min. Jeg er ikke leimeg og føler for å gråte, men jeg skulle bare ønske jeg kunne vært hjemme på julaften med foreldrene mine, storebroren min og besteforeldrene mine. Det blir rart å ikke ha et juletre fullt av pakker med mitt navn på, middag rundt bordet som alltid tar alt for lang tid siden jeg er så utålmodig og vil åpne gaver og så gå å legge meg i min egen seng med verdens største smil om munnen. Selvom jeg er utrolig lykkelig over at jeg er her, er det vanskelig å være så langt borte fra alle mine kjære når det er høytiden for familie og venner. Å være borte fra dere alle får meg bare til å innse hvor utrolig heldig jeg er her som har dere i livet mitt. Thanks you being so special that you're worth to miss this much. Jeg er glad i dere.

Maria Mena: Home For Christmas


Skrevet: 19.des.2011 Klokken: 04:41

Dette har vært en fantastisk start på ferien! På fredag åpnet jeg en pakke fra Norge med norske goder som mine søte, kjære jenter sendte til meg. TUSEN TAKK, dere er best Siri og Maria. Senere dro jeg på et Christmasparty med Amy og alle vennene hennes, og etter det dro jeg til Austin og hungout. På lørdag var jeg med Autumn og gjorde vårt vanlige sprell ;) Og idag var jeg og så på et orkester ha et julespill or something. Har vært en veldig bra helg og imorgen er det FRI, noe som betyr at jeg kan sleep in. LML ATM!


Meg og min kjære rett i koppen mmm :)Skrevet: 15.des.2011 Klokken: 05:22

Nå sitter jeg her i stuen og stirrer på tvskjermen, noe jeg har gjort i absolutt hele dag. Siden jeg kom hjem fra skolen har jeg bare ligget her og vært daff, ELSKER dager som dette. Siden jeg mest sannsynlig er den lateste personen du kan finne på denne jord, var dette en perfekt onsdagskveld for meg. Sov også i 3 timer, så tror ikke jeg kommer til å få sove i natt.. woops? Kun to skoledager til det ENDELIG er ferie, cant wait :)

#peace

Overskriften er fra en gangstahshitrap sang som er stuck in my brain! Kommer til å være helt americanisized når det kommer til musikk, går kun i gangstahrapbrohiphopshiiiit (huff)
 Skrevet: 14.des.2011 Klokken: 04:49

Idag har jeg hatt en kjempe bra dag! Jeg er så lykkelig, sitter og smiler for megselv hele tiden. Nå er det kun 3 dager til ferie, blir utrolig deilig! Idag har jeg kun vært på skolen og etter det hadde jeg en photoshoot for Magazin coveret jeg lager i Photography klassen min, var super morsomt! Temaet mitt er "Candy cover" for Cosmopolitan og ble veldig fornøyd med bildene. Her er to av de:


Skrevet: 13.des.2011 Klokken: 06:25

Må innrømme at jeg har vært en utrolig dårlig blogger siden jeg kom hit, og det angrer jeg egentlig litt på. Men jeg skal virkelig prøve å blogge en del fra nå av, og det er egentlig kun for megselv at jeg vil gjøre det. Blir morsomt å se tilbake på. Så da kjører jeg på med nytt design og masse bloggspirit!

Jeg har det fantastisk bra for tiden. Har fått meg mange utrolige flotte venner, har verdens beste vertsmor. Plus stedet jeg bor er virkelig et perfekt sted å bo for en utvekslingsstudent! Jeg nyter hvert sekund, jeg vil absolutt ikke hjem igjen! Jeg dro fra Norge og hadde ett hjem, jeg drar tilbake til Norge og har to hjem. 

 
En lykkelig liten smurf.Skrevet: 17.nov.2011 Klokken: 00:32

What do you do when everything familiar and safe is so far away?

What do you do when all the people you love are nowhere around?

What do you do when you're all alone in a big, new country?

What do you do as a seventeen year old girl without everything thats ever been safe?

Do you know how it feels being all alone in this big, big world?

Because I don't think you do, or ever can unless you've been an exchange student.

When you're sad and all you want is to cry on your best friends shoulders.

When something is scary and you need your dad to protect you

And when a guy hurts you and you need your moms advise.

You know what I'm talking about: the moments you need your loved ones the most.

But what do you do if they can't be there, because thousands of miles seperates you?

You take care of if yourself.

And then there's the scariest thoughts of them all: do they even think about me anymore?

Do they miss me?

Talk about me?

Wish I was there?

Or have they forgotten about me?

Do I even matter anymore?

The scary part, that when you come home, has everything changed?

Nothing is the same anymore and you're just a stranger looking in. 

But you're still happy to be here and the decision you made to go.

But it's hard, I'm not going to lie.

Even though this is the best exprience you've ever had in your entire life

nothing can replace your dear safe home.  

 

Skrever av meg i creative writing klassen min for noen dager siden. :)

hits