SKREVET: 21.jan.2012 / KLOKKEN: 01:22


Igjen har jeg vært en fryktelig dårlig blogger. Skal prøve å dra megselv i nakkekinnet og bli bedre. Uansett i det siste har jeg tilbrakt mye tid med venner. Forrige helg var langhelg og på fredag var jeg med Mariah, sammen med Jake, Jon, Ben etc. hadde det veldig gøy (mer enn veldig gøy!). På lørdag var det girls night out med Autumn, Hannah og Morgen og kan kun si en ting: awesome. På søndag latet jeg meg hos en kompis og mandag ble tilbrakt til shopping med Amy. Travel helg? Ja. Morsom? Gjett om!

Resten av uken ble tilbrakt med Mariah på tirsdag og onsdag. Hun tok tattoovering! Herregud jeg er forelsket i den tattoveringen, den var rett og slett vakker. Gleder meg til jeg skal ta min, og ja mamma, det skal jeg. Desverre har jeg klart å bli syk, forskjølet, så lå hjemme på torsdag og syntes meget synd på megselv. Og idag hadde jeg planer om å dra den lille stumpen min til skolen, men gjett hva? Det var ikke skole idag! Hvorfor tenker nok du, og jo, det skal jeg fortelle deg: i USA har det noe som heter Snow day, altså de stenger skolen hvis de synes det er for mye snø. Pinglete? Å ja! Men deilig? Yesss.

Så nå har jeg langhelg igjen! Veldig, veldig deilig. Idag skal jeg shoppe litt ting til min nye IPHONE 4s! og så skal jeg på kino med Amy. Da har jeg ikke så veldig mye mer å skrive om så avslutter innlegget mitt her. Håper alle hjemme i Norge har det bra, så snakket vi igjen snart. Kyss og klem fra USA.


My new baby!

Kategori: Blogg Skrevet:21.jan.2012, 01:22Kommentarer


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits