SKREVET: 20.sep.2011 / KLOKKEN: 14:21


Siden alarmen min var stilt to timer feil, så når jeg trodde klokken var kvart over 6, så var den visst kvart over 4. Så nå sitter jeg her lysvåken og påkledd klokken kvart over 5. HAHA, iq sa du? Men det gir meg jo tid til å blogge, så det er vel greit nok :) Vel, vet liksom ikke helt hva det er jeg skal blogge om? 

Vel, kan jo fortelle litt om hva som har skjedd den siste tiden. Vel, hverdagen min skal fra nå av bestå av trening på et treningsstudio kalt Alltime Fitness. Der skal jeg trene mandag, onsdag og fredag. På tirsdager og torsdager skal jeg begynne å trene det jentefotball lag! Det gleder jeg meg veldig til. Helgene består av tid med venner og kos. På fredag var jeg på min første date, haha. Det gikk ikke helt som planlagt, men var veldig koselig og han er en vendlig hyggelig gutt. På lørdag var jeg på en kirkedans, det var litt spesielt, men var også veldig koselig.

Når det kommer til karakterer vet jeg hvilke karakter jeg har i tre fag. Jeg var A i både advanced english, art og U.S history! Det er jo ikke så værst, hæ? :)

Også noe utrolig komisk som skjedde! Igår kom jeg på skolen iført toppen på bildet nedenfor, og siden den på en måte er litt "gjennomsiktig" så kom rektor og ba meg bytte topp. Han kom med den styggeste og største tskjorten dere kan tenke dere. Den måtte jeg da gå rundt med resten av dagen, hahaha! Litt for norsk for dette stedet kanskje? Kategori: Blogg Skrevet:20.sep.2011, 14:21Kommentarer

Martine

20.sep.2011, kl.15:03


Utrolig spennende og lese!

20.sep.2011, kl.16:09


ikke greit det er med klokka Tonje, men fint at du fikk brukt tiden til noe nyttig :)og jeg synes toppen er fin jeg.......


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits