SKREVET: 14.sep.2011 / KLOKKEN: 01:08


Har lovt mange at jeg skal blogge, så her kommer første innlegg :) Har nå allerede vært her i 10 dager. De første tre dagene tilbrakte jeg i New York på softlanding camp. Det var utrolig morsomt og jeg møtte masse interessante og koselige mennesker. Vi hadde sightseeing først så shopping 2 av dagene. 

Så dro jeg dra videre til WA, altså Washington State. Det er her jeg bor, i en liten by kalt Ephrata. Det bor vel rundt 7-8000 mennesker her, og jeg er super fornøyd! Det er utrolig annerledes enn Norge, men jeg stor trives og tror nok jeg kommer til å ha et fantastisk år.

Jeg går på Soap Lake Middle/High School. Det er totalt ca 200 elever, 100 på High School. Trodde aldri jeg kom til å like meg, men det gjør jeg faktisk. Når du går på en så liten skole, så blir du faktisk godt kjent med folk utrolig fort, og det er ingen grupperinger osv. Jeg stortrives!

Og til slutt skal jeg nevne familien. Jeg bor hos The Stockings. Jeg har 4 små søsken. Azure som er 13 (fyller 14 om noen få dager, yeey!), Davis som er 12, Sienna som er 11 og Ison som er 6. De er alle utrolig søte (og irriterende) de behandler meg som et familie medlem allerede. Moren heter Connie og faren heter Daryl, de er utrolig hyggelige og jeg er kjempe fornøyd. Vi har også 2 hunder, en liten og en stor. Og jeg har faktisk dobbelt-plasement, noe som betyr at jeg bor med en annen utvekslingsstudent. Hun heter Danka og er fra Bosnia. Hun er utrolig søt og hyggelig, og det er veldig deilig å ha en å dele opplevelsen med :)

Skal prøve å bli flinkere å blogge, men kan ikke love noe - for det skjer noe hele tiden!

Lots of love from me

Til slutt slenger jeg bare med bilder


 

Kategori: Blogg Skrevet:14.sep.2011, 01:08Kommentarer

Martine

14.sep.2011, kl.01:13


Ser utrolig gøy ut!

Vetle

14.sep.2011, kl.01:50


Fint å se at du koser deg :)


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits